DESPRE NOI

Vest Trans Rail este un operator de transport feroviar cu capital privat 100% Romanesc. Compania este prezenta pe piata transportului feroviar din anul 2010 si urmeaza o traiectorie ascendenta inca de atunci, crescand an de an.

Transporturile efectuate se intind pe intreg teritoriul Romaniei si sunt diversificate, avand clienti companii multinationale si romanesti.

Ne deosebim de ceilalti operatori privati prin agilitatea de care dam dovada in organizare – de la ofertarea clientilor pana la realizarea efectiva a transportului.

Vest Trans Rail asigura disponibilitate, profesionalism si incredere in relatia cu partenerii sai, atat pentru transporturi nationale, cat si internationale, realizand transporturi pe infrastructura publica si privata din Romania.

Ne deosebim de ceilalti operatori privati prin agilitatea de care dam dovada in organizare – de la ofertarea clientilor pana la realizarea efectiva a transportului.

Transporturile internationale sunt efectuate in conditii optime, datorita colaborarii cu operatorii feroviari din toata Europa si avand la baza conventii de predare-primire pentru transporturi in statiile feroviare de frontiera, conventii incheiate de Vest Trans Rail cu operatori din Ungaria (Rail Cargo Hungary, MMV Hungary, Gysev Cargo, Central European Railway Company, Floyd Budapest), Bulgaria (Bulmarket DM Bulgaria, BDZ Cargo, Bulgarian Railway Company) si Serbia (Serbian Railways si SZDS).


Obiectivele principale ale companiei noastre sunt:

  • Imbunatatirea continua a calitatii serviciilor de transport si manevra feroviara, servicii oferite clientilor nostri;
  • Consolidarea si extinderea relatiilor cu partenerii actuali si fundamentarea de noi relatii in trafic atat national cat si international;
  • Dezvoltarea serviciilor logistice feroviare furnizate, cu scopul de a preintampina solicitarile si exigentele clientului;
  • Acordarea de sprijin de resurse necesar pentru a creste competentele profesionale, pentru a imbunatati mediul de lucru, nivelul de optimizare, performantele si eficienta tuturor serviciilor furnizate.